Over Mij

Welkom bij Bella Contour in Hengelo!

Ik ben Sonna en eigenares van Bella Contour. Met mijn jarenlange liefde en passie en ervaring voor alles wat met beauty te maken heeft heb ik mij laten omscholen . Ik kon dan ook niet anders, dan de volgende stap te nemen en mijn eigen schoonheidssalon te starten.

Mijn ervaring gaat veel verder als de opleidingen en de masserclass lessen die ik heb gevold en blijf volgen de kennis van haar en huid heb ik vooral gedaan door jaren lange ervaring en kennis , dit zorgt ook dat ik het maximale uit een behandeling kan halen of het nu gaat om een waxbehandeling of een laserbehandeling van het lichaam

Ik ben altijd op de hoogte van de nieuwste behandelingen en probeer alles eerst zelf uit voordat ik het in de salon aanbied.

In mijn mooie behandelruimte aan huis bied ik allerlei behandelingen aan in persoonlijke sfeer. Mijn werkwijze is professioneel, hygiënisch maar vooral ook ontspannen. Ik luister goed naar jouw wensen en neem graag de tijd voor jou. Jij verdient het allerbeste! Daarom werk ik met de beste merken en apparatuur op gebied van laser ontharen, waxen, wenkbrauw- en wimperstyling.

Om perfecte kwaliteit te kunnen aanbieden volg ik regelmatig trainingen en masterclasses.

Bella Contour is alleen op afspraak geopend en omdat mijn salon aan huis is heb ik ruime openingstijden zodat jij ook het mooiste uit jezelf kan halen. Wil je eerst meer informatie dan kun je altijd eerst een afspraak maken voor een intake gesprek of voor meer informatie over behandelwijze en of mogelijkheden.

Neem contact op met mij via Whatsapp, email, telefoon of contactpagina. Ik verwelkom je graag in mijn salon.

Tot gauw!

Sonna

BIJ BELLA CONTOUR KRIJG JE: